maanantai 6. elokuuta 2012

Blogin päivitys




Sen verran on kiirettä pitänyt, että blogin päivittäminen on jäänyt, mutta korjataan vahinko nyt.



AGILITY on tauolla. Dumle loukkasi selkänsä Sport Dog Parkin treeneissä, jonka johdosta tein soittokierroksen parhaimmiksi mainostetuille osteopaateille. Lopulta onnistuin saamaan peruutusajan Carita Reijoselle ja hyvä niin. Dumlen selkä oli pullistunut lantion kohdalta ulospäin ja Caritan mukaan se kokee kovaa kipua. Pyysin Dumlea olemaan paikoillaan Caritan aloittaessa alueen työstämisen ja siinä se kiltisti seisoi, vaikka kovasta kivusta kertoi lorisemalla valuva kuola ja punaisiksi muuttuneet silmän valkuaiset. Carita sanoi, että tällä koiralla on niin voimakas side muhun, että se ei suojele itseään kovaltakaan kivulta, vaan tekee kaiken minkä pyydän. Mun on jatkossa opittava suojelemaan sitä, opittava tuntemaan se paremmin. Tuntuu vaikealta tuo tuollainen koira, se jättää mulle hirvittävän vastuun.
Sport Dog Parkilla treenaamisen unohdamme jatkossa kokonaan. Sen pohja on liian liukas kookkaalle ja lujaa etenevälle koiralle. Agilitya jatkamme Tamskin tallilla, missä Dumle ei ole kertaakaan liukastellut tai kaatunut. Ensi viikolla menemme uudelleen Caritan käsittelyyn ja katsotaan sitten jatkuuko hyppykielto vai pääsemmekö takaisin mielipuuhamme pariin.

TOKO
Hyppytauon aikana olemme keskittyneet tottikseen ja jokaisen treenikerran jälkeen mulla on ollut hymy korvissa :) Parin kuukauden tauko tottiksesta on tehnyt pelkästään hyvää! Meillä on vielä kuukausi aikaa treenata ennen ensimmäistä virallista toko-kisaamme. Treeneissä kaikki sujuu ihan valtavan hienosti, joten on jännittävää nähdä miten onnistumme kisatilanteessa.

NÄYTTELYT
Pääpotti osui kohdille lauantaina 4.8.2012 Nokian ryhmänäyttelyssä, jossa Dumle oli rotunsa kaunein kera seitsämännen SERTinsä ja jatkoi ryhmäkisaan edustamaan partacollieita. Nuori mies hoiti tehtävänsä todella hienosti ja pokkasi palkinnot ryhmä nelosena!! Rotutuomarina Nokialla toimi Pirjo Aaltonen, joka kehui Dumlen upeaksi rotunsa edustajaksi sekä ihasteli pitkän aikaa sen tehokasta tapaa liikkua sekä hienoa askelpituutta.Ryhmätuomarina oli Eva Eriksson, joka arvosti jo juniorina Dumlen Helsinki Winner Shown PU4 saakka, saimme tuolloin myös SERTin ja Dumlesta tuli Helsinki Juniorwinner vuosimallia 2011. Erikssonin linja siis piti, sillä Dumle on edelleen hänen makuunsa. Kiitokset tuomareille poikamme arvostamisesta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti