perjantai 11. tammikuuta 2013

Findogs

Findogs has chosen Dumle for their "goddog". Of course we are very proud because of that.

En ole huomannutkaan kertoa tänne jännittävästä asiasta! Dumle on saanut taustajoukkoihinsa Findogsin www.findogs.fi  mahtavan tehotiimin ja jatkossa Dumlen puuhia voi seurata myös Findogsin Facebook-sivustolla. Käykääpä tutustumassa ja tykkäämässä.
Haluan myös kiittää kaikkia sähköpostitse tsempanneita, kiitos myös onnitteluista sekä erityisesti muutamalta nuoremmalta Dumle-fanilta saadusta ihailijapostista. Kirjeet on luettu Dumlelle ja vastaamme postiin vuoren varmasti niin pian kuin mahdollista :)

Useamman kerran on kysytty, kuinka ihmeessä tällainen yhteistyö on alkanut. Findogs avaa ajatuksia hankkeen takana seuraavasti:

"Findogsin kummikoira-hanke lähti liikkeelle tarpeesta saada käyttökokemuksia myytävistä tuotteista, sekä halusta saada mm. Facebook-sivuille sisältöä tuote-esittelyjen rinnalle. Näyttelypuolella ei vastaavia hankkeita ole juurikaan toteutettu, mutta esimerkiksi agilityssa sponsorimainen toiminta on ollut jo pitkään kuvioissa. Findogs on myös alusta alkaen tuonut aktiivisesti markkinoille uutuuksia ja pyrkinyt vastaamaan mahdollisimman monen toiveisiin, joten siitäkin syystä tuntui luonnolliselta lähteä kokeilemaan etunenässä kummikoiran myötä jotakin uutta ja erilaista.
Niin kuin asioilla on usein tapana tapahtua, on yhteistyö Dumlen ja sen taustajoukkojen kanssa sattumien summa. Eräänä päivänä käytiin puhelinkeskustelu aivan muiden asioiden merkeissä, toisena päivänä kohtaaminen koiranäyttelyissä ja seuraavana idea. Ihan helposti projekti ei kuitenkaan lähtenyt elämään, sillä kriteerejä kummikoiraksi valittavalle koiralle oli asetettu useita. Tähtäimessä oli näyttävä turkkirotu, nuori ja lupaava näyttelykoira sekä sen tuli olla aktiivisessa harrastuskäytössä. Turkin haluttiin kohtaavan haasteita, joita tarjoavat käyttölajit aina paimentamisesta jälkimetsiin ja agilityyn. Näin siksi, että nähtäisiin miten laadukkaat turkinhoitotuotteet ottavat eri lajien tarjoamat haasteet vastaan. Koiran nuori ikä oli myös yksi tärkeimpiä valintaperusteita, sillä Findogsin tarina on lähtenyt liikkeelle pienimuotoisena harrastustoimintana, mutta siitä on kasvanut kokonaisen perheen työllistävä yritys. Tästä syystä Findogs halusi olla tukemassa vasta matkansa alkumetrejä tassuttelevaa koiraa."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti