tiistai 22. tammikuuta 2013

Turku KV 18.1.2013


Dumlen näyttelyvuosi alkoi erinomaisesti! Nuori poika nappasi voiton valioluokasta ja oli PU3.
Olin miettinyt, että tämä vuosi pidettäisiin taukoa näyttelyistä ja kasvateltaisiin runkoa valmiimmaksi, mutta sen verran hienoa tulosta Dumle on tehnyt, että taidetaankin tehdä suunnitelmiin muutos ja harrastaa näytelmiä entistä ahkerammin.
Tuomarina oli Margaret Martin Irlannista ja arvostelussaan hän kehui Dumlen erityisen kauniiksi rotunsa edustajaksi, jolla on upea pää, hyvät silmät ja ihastuttava ilme. Hyvä selkälinja sekä kulmaukset löytyivät myös. Turkki ihastutti tätäkin tuomaria ja Dumlen liikkeet saivat ansaitsemansa kiitokset, vaikka syyllistyin jälleen kerran juoksemaan liian kovaa... Sitä vain jotenkin nauttii niin kovasti, kun koira on kevyt kuin perhonen ja suorastaan lentää eteenpäin. Kaunis häntä ja tapa kantaa se löytyvät lähes jokaisesta arvostelustamme, niin myös tästä uusimmasta. Tuomari kertoi pitävänsä Dumlen tasapainoisesta rakenteesta sekä raajojen korkeudesta ja totesi vielä lopuksi Dumlen olevan erinomaisen hieno koira.

Kaunis arvostelu, hieno sijoitus ja hyvä mieli. Kehän jälkeen herkuteltiin lihapullilla, ulkoiltiin ja pidettiin hauskaa tyhjässä kehässä. Meillä oli mukava päivä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti