keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Agility su 13.1.2013

Basti oli mukana treeneissä ja nuori mies keskittyy tekemään duunia valtavan hienosti. Sitä ei näytä kiinnostavan lainkaan mitä ympärillä tapahtuu, valtavan hieno piirre. Treenasimme puomilla nenäkosketuksia ja Basti pääsi myös tutustumaan putkeen.
Dumleen Bastin mukana olo vaikuttaa kuumentavasti. Jos jätkässä yleensäkin on virtaa kymmenen partiksen tarpeisiin, niin huomiostani Bastin kanssa kilpaileminen näyttää saavan aikaan ihan omaa luokkaansa olevan virtapiikin. Kädet ja reidet on mustelmien peitossa Dumlen iskiessä ohi lelusta ja sain todella yrittää kaikkeni ollakseni tarpeeksi nopea kartturi. Tosin myös Basti esitti raivokkaita vastalauseita nähdessään iskän viilettävän radalla, joten ehkä pieni kilpailutilanne pistää yrittämään vielä vähän kovemmin.
Tilanne oli odotettavissa, sillä näin ennustivat Dumlen luonteen tuntevat koulutusohjaajat heti Bastin ilmestyttyä meille. Toivon ja uskon tilanteen edes hiukan rauhoittuvan, kun aikaa kuluu.

Dumlen kanssa tehtiin rataa. Radalla oli monta kohtaa missä pääsi treenaamaan irtoamisia sekä kepeille lähestymisiä tiukassa kulmassa. Irtoamiset on esteistä palkkautuvalle koiralle suhteellisen helppoja ja kepit Dumlella on ilahduttavan varmat. Toivottavasti saan opetettua Bastille yhtä nopean ja tekniikaltaan puhtaan pujottelun, kuin mitä isällään on.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti