perjantai 13. heinäkuuta 2012

TOKO ti 10.7.2012

Olemme pitäneet TOKOn ryhmätunneista taukoa useamman kuukauden. Emme omasta tahdosta, vaan sopivaa ryhmää ei vain löytynyt.
Nyt meille kuitenkin tarjottiin "takaoven" kautta paikkaa Tamskin uudesta ryhmästä ja toki otimme vastaan, kun päivä oli meille sopiva tiistai ja aikakin juuri sopiva.

Ensimmäisissä treeneissä Dumle kävi todella kuumana. Virtaa pursusi korvista ja sieraimista. En tehnyt asiasta numeroa, vaan vaadin kylmän viileästi loppuun saakka vietyjä liikkeitä. Kiitin rauhoitellen ja alkuun enemmän namipalkkausta. Toki lelullakin palkkasin mm. jäävissä liikkeissä, joita tein omatoimisesti.
Paikalla makuun koen meille isoimmaksi ongelmaksi. Tai en nyt tiedä onko se sen kummempi ongelma, mutta vaiheessa se ehdottomasti on. Sen ja muiden liikkeiden hiomiseen on nyt 1,5kk aikaa ja sitten on aika kokeilla virallisia tottelevaisuuskilpailuja. Ilmoitin nimittäin meidät 1.9. järjestettäviin partisten toko-mestaruuskisoihin :) Sinne mennään oli kunto mikä tahansa. Toki hiukan jännittää, että jos ihan penkin alle menee, mutta kun kisatilanne on aina erilainen, niin valmiimpi parikin saattaa vetää ekoissa kisoissaan pohjat samoin kun taas ilman tavoitteita mukaan lähtenyt pari tehdä omaksi yllätyksekseenkin ykköstuloksen. Se on kuitenkin varmaa, että meillä kisoja tulee ja menee. Toiset kisat tulevat menemään paremmin, toiset huonommin. Toivottavasti opimme virheistämme ja kehitymme. Toivottavasti lajin hauskuus säilyy ja saan nyt ja aina nauttia iloisesti toko-kentillä tassuttelevasta koirastani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti