tiistai 12. maaliskuuta 2013

Agility su 10.3.2013

Olin aikeissa pitää huilipäivän lauantain agilitykisojen vuoksi, mutta koska kisoissa tapahtui ikävä päälle karkaaminen, niin päätin tuoda Dumlen pitämään hauskaa.
Kisoissa menimme kaksi rataa, joista ensimmäiselle tuli HYL heti kättelyssä Dumlen karattua radalle ennen kuin tuomari ehti viheltää pilliin. Tästä opin, että pannan poistan vasta kun pilliin on vihelletty.
Ratojen välissä saimme niskaamme tollerin ja toiselle radalle lähdettäessä Dumle kytisti taakseen, paikkaan missä hyökkäys tapahtui ja ei meinannut pysyä lähdössä millään, joten jouduin lähtemään sen kanssa lennossa. Rata oli muuten hyvä, mutta yksi huolimaton ohjaus tuotti kiellon ja toiseksi viimeinen esteen jälkeen törmäsimme aika rajusti. Este oli suoraputki, josta Dumle ampui suoraan jalkoihini ja kaaduin. Eipä siinä muuta kuin hetken keräilyn jälkeen viimeinen este ja maaliin. Aika riitti välikohtauksesta huolimatta hyvin ja olimme kuudensia.

Treenit menivät hyvin ja Dumlella oli kovasti energiaa edellisen päivän kisoista huolimatta. Keskityin lähtöihin, ne vaativat jatkossa paljon työtä, koska Dumle on alkanut varastaa.
Bastin kanssa teimme kontakteja kontaktilaatikon avulla ja olen todella tyytyväinen Bastin työmotivaatioon!

Aivan mahtavia uutisia saimme treenipaikkojen suhteen. Sekä Dumlelle, että Bastille on järjestynyt kaksi omaa treenipaikkaa alkaen 1.5. Pääsemme todella osaaviin käsiin, en voisi olla tyytyväisempi kesän treeninäkymiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti