tiistai 5. maaliskuuta 2013

Agilitykilpailut la 2.3.2013

Starttasimme kaksi rataa Lempäälässä Takujen kisoissa. Oma olo oli jo heti aamusta melko kamala ja kisoihin suuntasin kipulääkkeiden voimin.
Ensimmäiseltä radalta tuli kymppi kahdesta kiellosta. Molemmissa sama juttu eli helppoa kohtaa seurasi vaikeampi paikka ja jätin helpot kohdat huonolle ohjaukselle keskittyen tulevaan... Ei ne siis niin helppoja olleetkaan, vaan kyllä radan jokainen kohta on ohjattava huolellisesti. Toiselta radalta tuli HYL, sillä Dumle meni mutkaputkeen väärästä päästä. 

Radat ei olleet yhtä hyviä, kuin edellisen viikonloppuna, päässä humisi ja ajatus ei pysynyt kasassa. Toisen startin jälkeen palelu oli jo sietämätöntä ja joka paikkaan sattui, joten en jäänyt katselemaan ylempien luokkien taitavia koirakoita. Kotiin päästyäni mittasin kuumeen ja mittari näytti 38,4c joten kisakunto ei ollut paras mahdollinen.

Kisakokemuksen hakeminen jatkuu ensi viikonloppuna Riihimäellä, toivottavasti sekä oma, että koiran kunto on silloin kohdillaan ja pystytään tekemään hyvät radat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti