keskiviikko 12. joulukuuta 2012

8-9.2012 Helsinki Winner 2012 & Winner 2012

Olin ilmoittanut Dumlen avoimeen luokkaan, koska en uskonut sen valioituvan ennen Messaria. Valioituminen tapahtui kuitenkin Seinäjoen kansainvälisessä koiranäyttelyssä, joten kävin vaihtamassa Dumlen ennen kehän alkua valioluokkaan. Tavoitteeksi olin asettanut, että sijoittuisimme molempina päivinä valioluokassa.

Dumle kuitenkin tarjoili taas parastaan, tuntuu että se todella nauttii kehässä ja mitä isompi kehä, sen parempi! Odotellessa se on kylmän rauhallinen, mutta kehään päästyään se tuntuu kasvavan kokoa ja silmät alkavat tuikkia. Se näyttää iloiselta ja energiseltä.

Viikonlopun tulokset olivat hienot, sillä Dumle oli lauantaina ROP ja saa jatkossa liittää nimensä eteen tittelin HeW-12. Ryhmäkehässä Dumle valittiin vielä kahdeksan kauneimman koiran joukkoon. Sunnuntainakin nuori mies pärjäsi hienosti ollen PU3.

 Helsinki Winner 2012 BOB, CACIB, HeW-12 Judge: Christian Leneuf (France)

"Excellent masculin head, with well build skull. Excellent type. Beautiful ears, good neck, excellent shoulders. Excellent topline, beautiful chest, good angulations. Good coat, good tail. Beautiful movements, moves with good reach and drive."

Winner 2012 BM3 Judge: Mark Wibier (Germany)

"26 months, lovely type. Very good head & eyes & stop and expression. Scissor bite. Very good angulations. Vey good topline in movement. Well developed body. Well-set and carried tail. Profuse coat and nice color. Very good mover!"
BOB Helsinki Winner 2012
In group ring Dumle was shortlisted in TOP 8

2 kommenttia:

  1. Vau! Onneksi olkoon! Dumlehan menestyy kaikissa kehissä :-).

    VastaaPoista
  2. Vau! Onneksi olkoon! Dumlehan menestyy kaikissa kehissä :-).

    VastaaPoista