torstai 13. joulukuuta 2012

Ovenslope Once Upon A King

Meillä on uusi perheenjäsen. "Basti" Ovenslope Once Upon A King muutti meille su 9.12.2012
Basti on Dumlen poika ja valtavan täpäkkä nuori mies. Basti taistelee leluista voimakkaalla otteella ja on todella rohkea, omilla jaloillaan seisova pentu.
Pikkuinen otti kotimme haltuun sillä hetkellä, kun astui ovestamme sisään ja on viihtynyt hyvin. Ei itkustamista tai aristelua, voisi luulla sen asuneen meillä aina.
Olemme käyneet jo pienellä hihnalenkillä ja se oli mukana Dumlen agsatreeneissä lämpimässä hallissa. Hallin menosta ja meiningistä huolimatta Basti liikkui hallissa reippaasti ja varmasti. Se keskittyi leikkimään kanssani, suhtautui toisten koirien tekemiseen uteliaasti ja protestoi isoon ääneen joutuessaan odottamaan Dumlen tekemisen ajan kevythäkissä.Sen luonne vaikuttaa lupaavalta.

Hiukan hämmentävää on se, että ensimmäisenä päivänään meillä Basti pissaili minne sattui, mutta sen jälkeen se on tehnyt tarpeensa paperille ja ulos. Yön aikana ja poissa ollessammekin Basti toimittaa asiansa paperille. Dumle oppi aikanaan lähes täysin sisäsiistiksi parissa viikossa ja poika näyttää olevan tässä suhteessa ihan yhtä fiksu. Dumlen pentu Pipsa (Elfstone Second To None) oppi samoin aikanaan sisäsiistiksi parissa viikossa. Aika jännä juttu.

Basti 9 weeks



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti