sunnuntai 2. syyskuuta 2012

TOKO ti 28.8.2012

Viimeinen kimppatreeni ennen lauantain ensimmäisiä virallisia toko-kisojamme.
Kiitos aina myöhässä olevan mieheni, myöhästyin treeneistä. Dumlella oli aluksi niin hurjasti energiaa, että meille lähes pommin varmat liikkeetkin menivät penkin alle. Loppua kohti meno sentään onneksi parani, mutta olisin tähän saumaan toivonut todellisia hyvän mielen treenejä ja niinpä päätin, että torstaina teen omatoimiset "herkistelyt"...

to 30.8.2012
Päätin tehdä herkistelyt nurmikentällä, koska kisat ovat nurmipohjaisella kentällä. Olemme aiemmin treenanneet vain hiekkapohjalla ja nurmi on monesti koiralle vaikeampi alusta.
Dumle ei ollut kiinnostunut nurmikon nuuskuttelusta, vaan keskittyi tekemään töitä siinä missä hiekkakentilläkin. Liikkeestä seis ei jostain syystä kuitenkaan sujunut ja paikka makuultakin Dumle kirmasi mun luokse niin lujaa kuin tassuista lähti. Uusi yritys ja paikalla olo sujui hyvin. Liikkeestä seis ja paikka makuun rikkominen jäi kuitenkin kaivelemaan ja niinpä päätin, että teen vielä minit treenit perjantaina, vaikka ei todellakaan pitänyt...

pe 31.8.2012
Treenasimme tuossa läheisellä, pienellä kentällä hiukan seuruuta ja keskityin käännöksiin. Tiukat kulmat ja muista ottaa pari lyhempää askelta, jotta koira ehtii mukaan... Joo hei homma alkoi sujua kivasti!
Liikkeestä seis sujui myös hienosti, joten sen suhteen luottavainen olo. Paikka makuu sen sijaan onnistui taas vasta toisella yrittämällä, mutta rauhoittelin itseäni, että treeneissä Dumlen ollessa rivissä muiden koirien kanssa se ei ole rikkonut, joten jospa se yhdistää paikalla olon siihen, että on muitakin koiria rintamassa..? Kai se on mahdollista. Nyt oli jokatapauksessa kaikki voitava tehty, joten pakkaamaan kamat ja nukkumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti