torstai 6. syyskuuta 2012

TOKO ti 4.9.2012


Teimme käskytettynä liikkeestä maahan, luoksetulon, liikkeestä seis ja hypyn. Teemme liikkeitä nyt ilman välipalkkaa, mutta ei Dumle ole aikoihin sellaisia kaivannutkaan. Se tekee täysillä ja odottaa kuumeisesti pääsevänsä lelun kimppuun.
Maahan meno ja hyppy sujuivat kympin arvoisesti, mutta liikkeestä seis tipahti pylly maahan ja luoksetulossa Dumle varasti ensimmäisen kerran kuullessaan sanan "käsky". Sitä sitten hiottiin jonkin aikaa takapalkkauksella ja "liikkurin" antaessa luvan suorittaa tyyliin "käsky" tauko "käsky" ja kutsu tai sitten "käsky" ja pidempi odotus ennen kuin kutsun luokse. Seuraavissa treeneissä ennen loppukuun toko-kokeita täytyy asiaan kiinnittää huomiota eli ei koskaan pyytää koiraa luokse heti luvan saatuani. Luoksetulo on Dumlen suosikki liike, joten ihan loogista, että se alkaa hajoamaan ensimmäisenä koiran oppiessa, että liikkurin "käsky" tarkoittaa sitä, että hyvin pian mä annan käskyn toimia.

Muuten energiset ja hyvät treenit. Kiinnitin seuruussa huomiota nätteihin perusasentoihin ja olin kovin tyytyväinen. Alkuun tehtiin 3min paikka makuu ja se meni hienosti, rauhallisissa fiiliksissä. Loisto poika!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti