torstai 8. marraskuuta 2012

Agility Ma 6.11.2012

Taas nuuskuttelua Pro Caniksella... Sen verran voimakas halu työskennellä Dumlella kuitenkin on, että tehtävät suorittaa hyvin. Suoritusten välit on se raastavin osuus ja vaikka haluaisin seurata toisten tekemistä, koska niistä oppii valtavan paljon, niin jatkossa varmasti paras poistua hallista omaa vuoroa odotellessa.
Ensi viikolla ei tosin ole treenejä, joten ehkäpä hajutkin on jo parin viikon päästää haihtuneet.
Teimme niistoa ja ihan yllätyin kuinka pätevästi Dumle tekee, kun oma ohjaaminen hiotaan kuntoon. Esteen merkkaamisen jälkeen pääsin liikkumaan kohti seuraavaa estettä vaivatta, kun vaan katse viipyi tarpeeksi kauan merkatulla esteellä. Huippua!
Niisto ja jaakotus yhdistelmä onnistuivat jo heti niin, että saimme kiitoksen hienosta suorituksesta eikä kuulemma jäänyt mitään parannettavaa. Joskus näinkin :) Maria kehui Dumlen suorittavan merkatut esteet valtavan kiltisti ja olen ehdottomasti samaa mieltä.
Edelleen täytyy kyllä kehua Marian kykyä kouluttaa ohjaajaa. Olemme edistyneet tämän kurssin aikana isommilla harppauksilla kuin koskaan. Se on jännä kuinka pienellä korjaamisella ongelmallinen kohta sujuu kuin vettä vaan. Innolla siis odotamme taas seuraavia treenejä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti