torstai 8. marraskuuta 2012

TOKO ma 5.11.2012

Treenit meni erittäin hienosti! Tehtiin mm. noutoa ja Dumlehan noutaa vauhdikkaasti, mutta käsittelee kapulaa kuulemma aika rajusti, koska hyökkää siihen kiinni. Kapula nostattaa Dumlen kierroksia, se herättää saalisvietin. Tämä liike vaatii työstöä siltä osin, että takapuoli pysyy maassa kapulan kolahdettua maahan ja sivulle tuomisessa Dumle haluaisi omia kapulan eli vaikka tulee kapulan kanssa lujaa luokseni, niin tahtoisi pitää kapulan itsellään. Ajattelin vahvistaa tätä kohtaa ohjaamalla namin avulla oikealle paikalle. Sanoisin kuitenkin, että hienosäätöä vaille valmis näyttävä nouto meille on :)
Hyppyä teimme omatoimisesti ja tällä kertaa palkkasin lelulla aina hypyn taakse eli halusin vahvistaa hyppyyn lähtemistä.
Lopuksi vahvistimme takaosan toimimista pienenevällä ympyrällä ja tästä tuli paljon kehuja. Voimakas kontakti seuruussa on Dumlen plussia, joten meille tehtävä oli helppo ja takaosa toimi voimakkaasti vaikka lopussa pyörimme käytännössä paikallaan.
Näissä treeneissä olin erityisen tyytyväinen siihen, että vasemmalle käännökset sujuivat aivan upeasti. Riittävän ajoissa suoritettu yläkropan kääntö sai aikaan kauniit käännökset eli pikkuhiljaa ne palaset loksahtelevat paikoilleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti