keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Kasvukipuja, agility kasvukipuja...

Su 11.11.2012 Treenit Tamskin tallilla ja teemana takaaleikkaukset.
Sinänsä ei mitään uutta, sillä tätähän olemme aktiivisesti treenanneet kesästä alkaen. Tästä ajatuksesta suunta eteen ja ylös lähti, vaikka takaaleikkaukset eivät toki ole ainoa syy siihen, että olemme edistyneet viimeisten kuukausien aikana kovasti. Takaaleikkauksilla olen saanut poikki kierteen, minkä lopputulos oli kilpajuoksu koirani kanssa, sillä mitä kovemmin yritin ehtiä edelle, sitä enemmän pisti Dumle vauhtia töppösiin.
Nyt koen, että Dumle sietää paremmin tilanteen, jossa ajoittain liikun sen edelle. Tähän on myös ratkaisevasti vaikuttanut Maria Mäkelän ohjaustekniikkakurssi.
Haemme koko ajan tasapainoa sen suhteen, mikä tapa ohjata missäkin tilanteessa olisi se meille paras ratkaisu. Ilokseni huomaan kuitenkin, että koirani toimii itseasiassa monellakin erilaisella tavalla vietynä. Jossain kohti oli vaihe, että mikään tapa ei tuntunut toimivalta. Ehkä olen ollut vain kärsimätön, ehkä sitä vain oppii parhaiten kokeilemisen ja erehtymisen kautta. Moni asia meillä on kuitenkin vastaavasti loksahtanut paikalleen kivuttomasti ja siitä kiitos Dumlen tekemisestä palkkaantumisesta. Se kestää toistoa toiston perään, joten saan anteeksi omia virheitäni. Se ei loukkaannu siitä, että en osaa kaikkea ja yrittää kerta toisensa jälkeen innoissaan kaikkensa antaen.

2 kommenttia:

  1. Kun pystyt lähettämään koiran esteelle siten ettei oma liike häiritse niin voi tehdä kaikenmaailman leikkauksia jaakotuksia ampumisia ja vaikka pyllistyksiä. Nyt kun annat Dumlen tehdä töitä niin sen ei tarvi mennä kilpaa sun kanssa, eikä sun sen kanssa ja koko homma muuttuu. Tsemppiä kisoihin.

    VastaaPoista