keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Toko ma 2.4.2012


Treenit ei todellakaan menneet putkeen. Aloitimme paikalla makuulla, jonka Dumle rikkoi komeasti, kun viereiseltä agility-radalta kuului "hyppy, tänne, rengas..." ja Dumlehan rakastaa agilitya. Tuo "meidän" agility-halli on meille kerta kerralta vaikeampi ympäristö tehdä tottista. Ensimmäiset 30min meni tälläkin kertaa koiran rauhoittamiseen ja vasta sitten sain Dumlen kuuntelemaan kunnolla. Jotain hyvääkin eli liikkeestä seis onnistui hienosti taakse palkkauksella, luoksetulot ovat kauniita ja hyppy sujuu erittäin hyvin. Sen sijaan seuraamisessa Dumle edisti eikä meinannut malttaa suorittaa kunnolla perusasentoa.
Kyseessä oli kurssin viimeinen toko-tunti ja jatkossa emme tule osallistumaan kyseisessä hallissa järjestettäviin toko-treeneihin. Tuo halli pyhitetään tästä eteenpäin agilitylle ja tokoillaan sitten muissa maisemissa.

Treenin päätteeksi Päivi Nummi teki Dumlen kanssa hiukan agilitya. Näky ihastutti ja vihastutti. Dumle oli toki hiukan vieraskorea, mutta näytti siltä, kuin sillä olisi tehnyt viiden kuukauden sijaan vuosia agilitya. Ärsyttää hiukan ymmärtää, että koira on selkeästi mua edellä ja tekee kokeneemman ohjaajan kanssa melko vakuuttavaa työtä jo näin nuorena. Päivi kommentoi, että Dumle on todella kiva ohjattava ja tekee juuri kuten pyydetään.
Tänään onkin agility-treenien vuoro, jonne painelen näkemästäni sisuuntuneena :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti