perjantai 20. huhtikuuta 2012

Toko to 19.4.2012

Kokonaisuudessaan treenit meni todella hienosti!
Lopetimme siis "agility-hallissamme" tokon treenaamisen ja selkeästi osa ongelmista oli paikkasidonnaisia. Eilen Ruskossa ryhmätreeneissä ei tapahtunut ylikuumenemista, vaan meininki oli iloista ja Dumle oli hienosti kuulolla. Myös paikalla makuu sujui eli Dumle ei rikkonut sitä!! Varpaitaan tosin jossain vaiheessa ihmetteli...

Hyppy sujuu erittäin hyvin ja samoin luokse tulo. Jääviä liikkeitä tehtiin eilen ja olin melko tyytyväinen. Dumle seuraa kiinteästi ja iloisesti. Sen perusasento on korjaantunut hyväksi, alkuun sen "perisynti" oli istahtaa hiukan vinosti pylly ulospäin.

Noutoa otin omatoimisesti ja näppärästi poika kapulan sivulta luovuttaa. Täytyy todeta, että olen valtavan tyytyväinen siihen intoon, millä Dumle työskentelee. Tulee itselle niin hyvä mieli, kun näkee, että koiralla on kivaa!

Huomenna eli lauantaina olisi sitten edessä aikainen herätys ja suunta kohti Someroa. Dumle pääsee taas lampaille. Joskus sitä miettii, että kuka hullu pistää vapaaehtoisesti kellon soimaan viideltä YÖLLÄ, jotta pääsee harrastamaan koiransa kanssa. Todettakoon nyt kuitenkin, että on se sen arvoista :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti