torstai 25. lokakuuta 2012

23.10.2012 Agility

Treenit Pro Caniksen Maria Mäkelän johdolla ja fiilikset katossa!
Teimme päällejuoksuja ja kun ohjaamiseni saatiin sujumaan, niin Dumle veti käsittämättömän hienosti. Kolme estettä oli suorassa linjassa ja tuntui uskomattomalta, että koira eteni suoraan suorittaen hypyt lähinnä runkoa kääntämällä. Ei mutkia tai ylimääräisiä kiemuroita ja lopulta uskalsin itse pistää tennaria toisen eteen niin lujaa, kuin ikinä pystyin ja sieltä se koira vaan tuli.
Mariasta pidän erityisen paljon siksi, että hänellä on kyky nähdä miksi jokin asia ei toimi ja kun ohjaamistani korjataan siltä osin, niin johan toimii. Vasta kaksi treenikertaa takana ja olen oppinut valtavan paljon. Tiedostan virheitä ohjaamisessani ja vihdoin pääsen puuttumaan niihin. Joku aika sitten koko touhu oli yhtä pään seinään hakkamista, koska emme tuntuneet edistyvän lainkaan. Tiesin, että teen virheitä, mutta en saanut itseäni niistä kiinni. En tiennyt mitä lähteä korjaamaan. Hyvä koutsi on kyllä kullanarvoinen juttu!
Ensi viikon tiistaita odotellaan taas kuin kuuta nousevaa. Ihan jännittää, että mitähän kaikkea uutta me taas opitaankaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti