tiistai 30. lokakuuta 2012

29.10.2012 Ma TOKO

Treenien aihe oli seuruu ja muutenhan meillä onkin se hanskassa, mutta kääntymiset vasemmalle vaativat edelleen lisää duunia Dumlen voimakkaan kontaktin vuoksi. Ei ne vasemmalle käännökset huonojakaan ole, mutta selkeästi kuitenkin se osa seuruuta, mihin on kiinnitettävä eniten huomiota. Erityisen tärkeää on viestiä kropalla koiralle hyvissä ajoin, että käännös on tulossa.
Teimme myös liikkeestä seis AVOn tapaan ja tätä aion myös jatkossa työstää saadakseni pysähtymisestä vieläkin terävemmän. Sellaista viilaamista tämä nyt tässä vaiheessa on, kun periaatteessa osataan monikin juttu hyvin, mutta tahtoisin jalostaa ne erinomaisiksi.
Hyppy sujui upeasti ja tällä kertaa palkkasin lelulla aina Dumlen hypättyä yli ja istuessa käskystäni. Hypystä ei saa tulla ennakoitava, vaan palkkausta on varmasti paras tehdä eri vaiheessa liikettä.
Noutoa kokeilin myös, koska ostin uuden vähän kevyemmän noutokapulan. Aiempi kapula taisi olla mallia sakemanni, joten päätin kokeilla kevyempää, jotta kapula suussa liikkuminen olisi vielä vaivattomamman näköistä ja se osoittautui oikeaksi liikkeeksi.
Toko-treenit Dumlen kanssa saa mut yleensä aina valtavan hyvälle tuulelle ja näin tälläkin kertaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti