maanantai 8. lokakuuta 2012

Agility 6.10.2012

Dumle täytti tänään 2-vuotta ja juhlimme synttäreitä Dumlen suosikkipuuhan eli agilityn merkeissä!

Parit viime treenit missasimme toko-kisojen vuoksi, joten nyt sitten oli intoa tavallistakin enemmän. Rengasta piti muistutella mieleen, sillä Dumle lukitsi hiukan viistoon sijoitetun pituuden jo ennen rengasta ja näin ollen oikaisi muutaman kerran renkaan ja telineen välistä loikkaamalla. Nopeasti se kuitenkin muistui mieleen, intoa taisi olla vain alkuun hiukan liikaa.
Muuten treenit sujuivat hyvin ja päivän teemana oli takaakierrot. Ne ovat meillä todella vahvat, joten saimme kokea paljon onnistumisia ja treenaistä jäikin sitten huippu hyvä mieli!
Keppeihin olen myös todella tyytyväinen. Pystyin tekemään niitä ennen persjättöjä ja vaikka olin jo puolivälissä keppejä, ei koira hätäillyt perääni, vaan etsi joka kerta vuoren varmasti oikean sisääntulon olin sitten oikealla tai vasemmalla.
Koutsi alkoi kysellä, että milloin olin ajatellut ottaa ekan virallisen startin, joten ilmeisesti olemme hänenkin mielestä valmiita radoille. Tai no niin valmiita, kuin olla voi. Kisakokemusta saa sitten vain kisaamalla.
Tamskilla olisi virallisia kisoja marras- ja joulukuussa, joten saattaisi olla kiva aloittaa kisaaminen kotihallissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti