maanantai 4. helmikuuta 2013

Toko ma 28.1.2013

Treeneissä teemana jäävät liikkeet. Liikkeestä maahan sujui erinomaisesti, mutta liikkeestä seis on jäänyt liian vähälle työstämiselle viime aikoina ja se tahtoi luistaa. Siispä vahvistamaan sitä, haluan sen yhtä teräväksi, kuin se on ollut.
Ennakointia perusasennon suhteen oli myös jälleen havaittavissa, kun palasin jäävistä liikkeistä koiran sivulle sekä paikka makuun jälkeen Dumlen noustessa  perusasentoon ennen käskyä. Turhauttavaa, mutta jatkan edelleen vapauttamalla sen suoraan liikkeistä.
Muuten treenit sujuivat kuitenkin taas hienosti. Dumle noutaa kapulan nopeasti, pitää ja luovuttaa hyvin. Hyppy on myös super hauskaa ja näen erittäin positiivisena vaikeampia luokkia ajatellen sen, että se palkkautuu noudosta ja hypystä!

Basti pääsi myös tekemään pieniä matkoja seuraamista, kaukoja lähietäisyydeltä sekä perusasentoa. Kontaktitreeniä teimme myös ja "valmis" käskyllä mua tapittaakin kaunis pari ruskeita silmiä. Bastissa on paljon energiaa, se kykenee keskittymään vaikeassa ympäristössä kympin arvoisesti ja haluaa työskennellä. Hienoja ominaisuuksia tulevaisuutta ajatellen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti